Ellen DeGeneres îşi lansează propria linie vestimentară

Autor: Florin Badescu Postat la 22 mai 2015 147 afişări

Prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres îşi va lansa în curând propria linie vestimentară, care va reflecta stilul ei unic, caracterizat prin articole confortabile, inspirate din moda masculină, informează dailymail.co.uk.

Ellen DeGeneres a apărut de multe ori în presa de specialitate pe listele vedetelor care au strălucit pe covorul ruşu şi a determinat multe femei americane să cocheteze cu partea mai puţin feminină a modei, însă, până acum, ea era nevoită să îşi cumpere îmbrăcămintea de la raioanele pentru bărbaţi şi să o modifice apoi la croitorie.

Noua linie vestimentară se va numi "ED by Ellen", a precizat vedeta americană pentru site-ul Refinery29, specializat în publicarea de ştiri din universul modei.

"Îmi era greu să găsesc articole vestimentare în care să mă simt confortabil. Nu găseam niciodată articole feminine în care să mă simt complet confortabil, din cauza felului în care erau croite. Nu voiam să port haine bărbăteşti, iar atunci când găseam totuşi ceva care îmi plăcea, de la brandurile Comme des Garçons, Paul Smith şi Dries Van Noten, trebuia să le duc întotdeauna la croitor pentru a le modifica", a spus Ellen DeGeneres.

În cele din urmă, spune vedeta americană, producătorii emisiunii sale au luat decizia de a face haine special pentru show-ul ei TV. La scurt timp după aceea, Ellen DeGeneres spune că vedea adeseori membri ai publicului care încercau să se îmbrace exact ca ea, chiar dacă astfel de articole vestimentare nu existau încă pe piaţă.

Acela a fost momentul în care vedeta americană a decis să îşi lanseze propria linie vestimentară, pe care o consideră "nu extrem de feminină, nici masculină, ci doar confortabilă".

Linia ED by Ellen va fi lansată "în curând", potrivit site-ului oficial, şi va include pulovere largi, sacouri sport, pantaloni scurţi şi jachete.

Ellen DeGeneres s-a căsătorit în 2008 cu partenera ei de viaţă, actriţa Portia de Rosi.

Născută în New Orleans, Ellen Degeneres şi-a început cariera într-un club de comedie din oraşul ei natal. În 1982, înregistrarea video a unui spectacol al său i-a adus titlul de cea mai amuzantă femeie din America. În 1986, Ellen Degeneres a apărut în "The Tonight Show" şi a devenit prima femeie-artist de comedie invitată de Johnny Carson în acea emisiune.

În urmă cu 15 ani - cu puţin timp înainte de înfiinţarea premiului Mark Twain -, Ellen DeGeneres a anunţat că este lesbiană, pozând pe coperta revistei Time şi în direct, în sitcomul ei "Ellen", în faţa a peste 46 de milioane de telespectatori. Popularul show TV a început să piardă din audienţă şi a fost anulat un an mai târziu. DeGeneres a spus, în acea vreme, că postul ABC s-a lăsat cuprins de frică şi a abandonat emisiunea. Vedetei americane i s-a reproşat faptul că era "prea gay" şi că şi-a construit cariera prin impunerea unei "agende gay" în programul emisiunii sale.

Anularea sitcom-ului şi sentimentul de respingere socială au determinat-o pe DeGeneres să dezvolte o depresie profundă.

Sitcom-ul "Ellen" a deschis însă calea pentru alte emisiuni care au reuşit să depăşească tabuurile referitoare la personajele gay. Astfel au apărut "Will and Grace", "Glee", "Modern Family" şi altele.

Ellen DeGeneres a revenit însă în actualitate cu roluri în filme şi s-a remarcat în animaţia "În căutarea lui Nemo/ Finding Nemo", în care a asigurat vocea pentru unul dintre personajele principale. Ea a devenit apoi realizatoarea şi prezentatoarea propriului show TV - "The Ellen DeGeneres Show" -, a scris cărţi care au ajuns bestseller, a făcut parte din juriul emisiunii "American Idol", care se bucură de o mare audienţă, şi a prezentat de două ori premiile Oscar - în 2007 şi 2014.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ELLEN DEGENERES,
LINIE VESTIMENTARĂ,
/actualitate/ellen-degeneres-isi-lanseaza-propria-linie-vestimentara-14313292
14313292
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.