Elena Udrea: "Victor Ponta este regele sexgate-ului din PSD"

Postat la 23 februarie 2011 38 afişări

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, il catalogheaza pe liderul social-democrat Victor Ponta drept "regele sexgate-ului din PSD". Intr-o postare pe blogul sau, Udrea il acuza pe Ponta ca i-a promovat pe pesedistii implicati in scandalul prostituatelor minore, aparut in presa in urma cu doua luni: "Victor Ponta este un ipocrit si un farseur. El este bufonul curtii regelui.

Nimic din ceea ce spune nu poate fi luat in considerare fiindca totul se sprijina pe o minte bolnava, pe o logica stramba si pe o lipsa de caracter uluitoare. Daca folosim logica lui Ponta, concluzionam ca el insusi este regele sexgate-ului din PSD, din moment ce personal i-a promovat si sustinut pe liderul organizatiei de tineret si pe ceilalti PSD-isti marcanti implicati intr-un caz de prostitutie cu adolescente si proxenetism".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Elena Udrea,
Victor Ponta,
psd,
sexgate
/actualitate/elena-udrea-victor-ponta-este-regele-sexgate-ului-din-psd-8006347
8006347
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.