Electrica Furnizare oferă un discount consumatorilor care doresc trecerea în piaţa concurenţială

Autor: Dorin Oancea Postat la 20 ianuarie 2021 1007 afişări

Electrica Furnizare oferă un discount consumatorilor care doresc trecerea în piaţa concurenţială, dar nu au avut încă timpul să ia o decizie informată, anunţă compania.

Electrica Furnizare oferă un discount consumatorilor care doresc trecerea în piaţa concurenţială

Discount-ul se aplica pentru intervalul cuprins între data de 1 ianuarie 2021 şi momentul în care aceştia optează pentru o ofertă de pe piaţa liberă, oricând până la data de 31 august 2021. Discount-ul va reflecta diferenţa dintre preţul de serviciu universal şi preţul ofertei concurenţiale pentru care a optat consumatorul, sprijinind astfel tranziţia facilă a acestuia în piaţa concurenţială şi oferindu-i suficient timp pentru a face cea mai bună alegere.

Indiferent de decizia consumatorilor de a opta sau nu pentru oricare dintre ofertele de pe piaţa concurenţială, compania Electrica Furnizare va asigura continuitatea furnizării de energie electrică pentru toţi clienţii, precizează compania într-un comunicat.

Clienţii pot încheia contractul doar cu actul de identitate. În cazul clienţilor noi, pe lângă cartea de identitate este necesar un act de proprietate sau o declaraţie pe proprie răspundere. În cadrul aceluiaşi demers, Electrica Furnizare a suplimentat numărul de angajaţi în Call Center, ţintind reducerea timpilor de aşteptare, şi a prioritizat operaţiunile desfăşurate în cadrul Centrelor de Relaţii cu Clienţii astfel încât cei interesaţi de ofertele concurenţiale să poată beneficia de cea mai promptă şi completă consultanţă în procesul de selecţie a ofertei potrivite şi de încheiere a contractului de furnizare a energiei electrice.

Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din Bucureşti şi Londra. Electrica este singura companie românească listată din domeniul distribuţiei şi furnizării de energie electrică din România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
electrica,
contracte,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.