Educatoare din Gorj, cercetată pentru că ar fi furat laptele şi cornul preşcolarilor

Postat la 25 ianuarie 2017 77 afişări

O educatoare din judeţul Gorj, aflată în pragul pensionării, este cercetată după ce fostul soţ a reclamat-o la Poliţie că fură periodic laptele şi cornul preşcolarilor. Poliţistul care a mers la locuinţa educatoarei să verifice acuzaţiile a găsit în frigider lapte şi corn de la grădiniţă.

Educatoare din Gorj, cercetată pentru că ar fi furat laptele şi cornul preşcolarilor

Valerica Contoloru, o educatoare aflată în prag de pensionare la Grădiniţa Rugi, este cercetată de Comisia de Disciplină a Şcolii Gimnazile "Grigore Geamănu” din comuna gorjeană Turcineşti, de care aparţine grîdiniţa.

Femeia în vârstă de 60 de ani a ajuns, în luna septembrie a anului trecut, prin transfer, de la Mătăsari la Grădiniţa Rugi, aflată în subordinea Şcolii Gimnazile "Grigore Geamănu” din comuna Turcineşti. Cadrul didactic din Târgu-Jiu, care împlineşte condiţiile de pensionare luna viitoare, şi-a cerut transferul în toamnă, pentru a fi mai aproape de casă, dar şi pentru că la Rugi avea în grijă doar zece preşcolari.

Aceasta este acuzată de fostul soţ că, de la începerea activităţii, ar fi furat periodic din alimentele gratuite ale copiilor. Bărbatul a şi reclamat-o pe fosta soţie la Poliţie, după ce ar fi găsit, în frigiderul din locuinţa comună, cutii de lapte şi cornuri din cele oferite gratuit elevilor şi preşcolarilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.