Edilii Capitalei baga peste 20 de milioane de euro in floricele, iarba si copaci

Postat la 29 iunie 2010 10 afişări

Pentru inverzirea Capitalei, primaria mare si cele de sector sustin ca au alocat bugete de criza. Potrivit contractelor publicate pe site-ul guvernamental de licitatii, asta insemna milioane de euro fie pe plantari de floricele si iarba fie pe toaletarea copacilor sau schimbarea pamantului din parcuri.

Cea mai mare parte a contractelor au fost déjà licitate si platite air fruntase in atribuirea lor au fost primariile sectoarelor 3 si 6. Astfel, numai pentru refacerea ternurilor din parcuri, Primaria sectorului 3 cheltuieste 820.000 de euro. Castigatoare a licitatiei a fost declarata singura firma care a participat si in sarcina ei cade acum reabilitarea a 12 hectare de teren prin schimbarea pamantului, plantarea de iarba si material dendrologic.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cheltuieli,
primari,
Bucuresti,
licitatii,
parcuri,
iarba
/actualitate/edilii-capitalei-baga-peste-20-de-milioane-de-euro-in-floricele-iarba-si-copaci-6458716
6458716
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.