Early Game Ventures investeşte 750.000 de euro în tehnologia de gestionare a infrastructurilor în cloud dezvoltată de startup-ul Bunnyshell

Autor: Andra Stroe Postat la 17 septembrie 2019 74 afişări

Early Game Ventures investeşte 750.000 de euro în tehnologia de gestionare a infrastructurilor în cloud dezvoltată de startup-ul Bunnyshell

Fondul Early Game Ventures acordat o finanţare de 750.000 de euro în Bunnyshell, un startup românesc ce dezvoltă tehnologii pentru managementul infrastructurii în cloud, la investiţie participând şi un business angel român.

Aistenţa juridică a tranzacţiei a fost asigurată de casa de avocatură DLA Piper Dinu. Startup-ul a fost reprezentat de Boanţă, Gîdei şi Asociaţii S.C.A.

„În ziua de astăzi, nu există aplicaţie sau sistem software care să nu funcţioneze în cloud. Dezvoltarea aplicaţiilor se face tot mai rapid, folosind componente, unelte, API-uri, SDK-uri şi alte resurse uşor de integrat şi usor de folosit inclusiv de ingineri ne-specializaţi. Şi totuşi, atunci când vine vorba despre instalarea aplicaţiilor pe o infrastructură în cloud, lucrurile se complică. Este nevoie de un administrator de sistem care să aleagă cea mai bună soluţie sau cea mai bună arhitectură şi să facă setările şi instalările. Aici intervine Bunnyshell, astfel încât, cu doar două-trei click-uri, oricine să poată instala şi lansa aplicaţii în cloud”, declară Alin Dobra, fondator şi CEO Bunnyshell.

Bunnyshell funcţionează deja pe marile platforme de infrastructură, Google Cloud, Amazon Web Services, Microsoft Azure şi are parteneriate cu alte companii din domeniu precum Digital Ocean sau Cloudflare. De asemenea, compania furnizează servicii către clienţi corporate din România şi din afara ţării.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.