După ce a aruncat Europa în haos, unul dintre actorii cheie al Brexitului vine cu încă o declaraţie controversată

Postat la 26 iunie 2016 6227 afişări

"Cred că alegătorii au căutat în inimi şi au găsit răspunsul..."

După ce a aruncat Europa în haos, unul dintre actorii cheie al Brexitului vine cu încă o declaraţie controversată

"Cred că alegătorii au căutat în inimi şi au găsit răspunsul că a venit vremea să reia controlul de la o Uniune Europeană care a devenit prea îndepărtată, prea opacă şi prea puţin responsabilă în faţa oamenilor", a spus Boris Johnson, huiduit la primul discurs după decizia de părăsire a UE.

"Dar este esenţial să subliniem că nu este nevoie să ne grăbim; exact cum a spus premierul David Cameron, pe termen scurt nu se va schimba nimic, dar trebuie să începem activităţile pentru a vedea cum scoatem Marea Britanie din acest sistem supranaţional", a spus Johnson.

 

Vedeţi AICI mai multe declaraţii şocante

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actori,
aruncare
/actualitate/dupa-ce-a-aruncat-europa-in-haos-unul-dintre-actorii-cheie-al-brexitului-vine-cu-inca-o-declaratie-controversata-15507759
15507759
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.