Efectul BREXIT. Decizia surpriză a britanicilor care lucrează în România. „E un dezastru ce s-a întâmplat”

Postat la 28 iunie 2016 2536 afişări

Efectul BREXIT. Decizia surpriză a britanicilor care lucrează în România. „E un dezastru ce s-a întâmplat”

Britanicii din România sunt nemulţumiţi de votul conaţionalilor lor. Am  stat de vorbă cu câţiva englezi stabiliţi de mai mulţi ani în România, unde lucrează sau au deschis afaceri. Toţi spun că au aproape o singură opţiune acum şi că nu le vine să creadă că Marea Britanie a votat pentru Brexit. Există, însă, posibilitatea reală ca Parlamentul să nu valideze votul, aceasta fiind ultima portiţă pentru a salva situaţia, speră aceştia.

„E un dezastru ce s-a întâmplat atât pentru Marea Britanie cât şi pentru Europa. Eu sunt foarte dezamăgit”, a spus Simon Parker, un profesor britanic stabilit de mai bine de 15 ani în România unde a deschis o firmă de consultanţă.

Citeste aici care este decizia surpriză a britanicilor care lucrează în România. „E un dezastru ce s-a întâmplat”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
dezastru,
britanici
/actualitate/efectul-brexit-decizia-surpriza-a-britanicilor-care-lucreaza-in-romania-e-un-dezastru-ce-s-a-intamplat-15507735
15507735
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.