Cum suportăm mai uşor canicula. Ce sfaturi ne dau experţii pentru a evita disconfortul creat de temperaturile ridicate

Postat la 25 iunie 2016 775 afişări

Pentru că vara şi-a intrat în drepturi şi temperaturile caniculare au pus stăpânire pe ţara noastră şi pe multe zone din Europa, trebuie să avem o atitudine corespunzătoare unei asemenea perioade a anului.

Cum suportăm mai uşor canicula. Ce sfaturi ne dau experţii pentru a evita disconfortul creat de temperaturile ridicate

 Există câteva sfaturi pe care experţii le dau celor care vor să evite disconfortul creat de temperaturile ridicate, potrivit The Telegraph.

1. Dacă faci exerciţii fizice când este caniculă, trebuie să ai răbdare până când corpul tău se obişnuieşte cu temperatura aerului, să îl ajuţi în acest sens cu apă rece şi, cel mai indicat, să îţi faci antrenamentele alături de un partener.

2. Consumă băuturi pe bază de gheaţă, cum ar fi „Granita”.

Când temperaturile sunt ridicate, băuturile reci ajută corpul să se adapteze căldurii excesive, scrie Gândul.

3. Poartă prosoape reci în jurul gâtului, aşa cum fac atleţii. Acest lucru te va ajuta să combaţi disconfortul cauzat de caniculă.

4. Fă-ţi o baie la cap cu apă rece.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-suportam-mai-usor-canicula-ce-sfaturi-ne-dau-expertii-pentru-a-evita-disconfortul-creat-de-temperaturile-ridicate-15507480
15507480
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.