După cazul bărbatului care a pierdut procesul în care proba că este viu, judecătorii au înapoiat permisul şi banii unui şofer mort

Postat la 21 martie 2018 97 afişări

Judecătorii ieşeni au decis să redea permisul de conducere şi să reducă sancţiunea unui bărbat care a condus cu viteză mare, dar între timp a murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

După cazul bărbatului care a pierdut procesul în care proba că este viu, judecătorii au înapoiat permisul şi banii unui şofer mort

Bărbatul dăduse în judecată Poliţia pentru a scăpa de o sancţiune rutieră, însă în timpul procesului a murit.

Magistraţii Tribunalului Iaşi au stabilit că Valerian V. îşi poate folosi permisul şi trebuie să primească înapoi jumătate de amenda primită de la poliţişti, pe care el o achitase.

”Anulează procesul verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei (...) întocmit la data de 9 martie 2017 de către intimat şi exonerează pe petent de sancţiunile aplicate. Dispune restituirea către petent a sumei de 653 de lei, achitată cu titlu de amendă, aferentă procesului verbal”, arată judecătorii ieşeni, care au menţinut decizia primei instanţe, Judecătoria Paşcani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barbat,
deces,
judecatori,
proces,
permis,
bani,
caz,
pierdere,
proba,
sofer,
iasi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.