Drojdii şi ciuperci audio

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 04 iunie 2019 62 afişări

Atunci când pui natura la treabă poţi obţine materiale nepoluante numai bune pentru tot felul de obiecte de zi cu zi, după cum o demonstrează un experiment al unei companii finlandeze, Aivan, în colaborare cu o echipă de oameni de ştiinţă.

Drojdii şi ciuperci audio

Rezultatul experimentului, scrie Dezeen, îl reprezintă nişte căşti, sub brandul Korvaa, al căror cadru rigid care vine peste cap a fost construit dintr-un plastic obţinut din acidul lactic al drojdiei de bere, iar elementele moi care vin peste urechi, dintr-o spumă produsă de ciuperca Trichoderma reesei, acoperită de miceliu (reţea de filamente subţiri şi ramificate) de la o altă ciupercă, Phanerochaete chrysosporium.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.