DRAMATIC: Trei angajaţi din patru cred că trecerea CAS şi CASS în sarcina lor va duce la scăderea salariilor

Postat la 26 octombrie 2017 345 afişări

Trei sferturi dintre angajaţi cred că trecerea contribuţiilor CAS şi CASS în sarcina lor de la 1 ianuarie 2018 va duce la o scădere a salariilor lor nete.

DRAMATIC: Trei angajaţi din patru cred că trecerea CAS şi CASS în sarcina lor va duce la scăderea salariilor

Majoritatea angajaţilor sunt de părere, potrivit unui sondaj Undelucram.ro, că nu vor fi ajutaţi de companiile pentru care lucrează să recupereze diminuarea estimată de 14% a salariului.

Întrebaţi dacă se aşteaptă ca angajatorii să modifice salariul brut în aşa fel încât salariul net să nu fie afectat, 76% dintre participanţii la sondaj au răspuns negativ. În general, bărbaţii sunt mai optimişti în această privinţă (68% dintre ei nu se aşteaptă la mărirea salariului brut) decât femeile (86%).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.