Dragnea, lui Orban: PSD şi PNL nu au avut lună de miere, nici nu vor să aibă, nu se căsătoresc

Postat la 25 februarie 2013 51 afişări

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, i-a replicat, luni, deputatului liberal Ludovic Orban, care spune că luna de miere dintre PNL şi PSD s-a terminat, arătând că cele două partide nu au avut niciodată lună de miere şi nici nu vor să aibă, pentru că nu se căsătoresc.

"În ceea ce priveşte luna de miere, noi nu am avut niciodată lună de miere, noi nu am fost în prag de căsătorie şi după ce ne-am căsătorit am fost în luna de miere. Nici 2011, nici 2012 nu au fost foarte fericiţi pentru cei din PSD şi PNL. (...) Noi am avut muncă foarte multă şi nici nu am avut o viaţă foarte uşoară şi fericită, deci nu am avut lună de miere şi nici nu vrem să avem lună de miere pentru că nu ne căsătorim", a spus Dragnea.

El a arătat, totodată, că PNL nu este vioara a doua în Guvern, aşa cum crede Ludovic Orban.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
PNL,
Orban
/actualitate/dragnea-lui-orban-psd-si-pnl-nu-au-avut-luna-de-miere-nici-nu-vor-sa-aiba-nu-se-casatoresc-10599362
10599362
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.