Dragnea: Am solicitat o analiză serioasă a Guvernului privind consecinţele Brexit

Postat la 24 iunie 2016 104 afişări

Dragnea: Am solicitat o analiză serioasă a Guvernului privind consecinţele Brexit

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut, în contextul deciziei britancilor de a părăsi UE, un apel la calm şi responsabilitate, dar a cerut o analiză serioasă, care să genereze mai multe planuri, criticând în acelaşi timp Executivul pentru că nu a avut un ”plan B”.

”E o decizie a poporului britanic pe care noi o respectăm. PSD sprijină cu tărie şi fermitate parcursul european al României. Dincolo de faptul că şi guvernatorul BNR şi primul ministru ne-au asigurat că, în acest moment, impactul nu e major şi poate fi gestionat, dar nu trebuie să facem greşeala fatală să credem că nu s-a întâmplat nimic sau să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic sau că lucrurile pot merge în continuare ca şi până acum. Este nevoie, la nivel european, de o analiză serioasă făcută de liderii europeni”, a declarat Liviu Dragnea.

El susţine că este nevoie de o analiză care să conducă la definirea clară a proiectului european.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragnea-am-solicitat-o-analiza-serioasa-a-guvernului-privind-consecintele-brexit-15506787
15506787
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.