Dragnea: A inceput jihadul

Postat la 02 octombrie 2009 45 afişări

Secretarul general interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, ca miza schimbarii prefectilor propusi de PSD o constituie presedintii si vicepresedintii sectiilor de votare.

Dragnea a spus ca PDL si guvernul Emil Boc au decis sa inceapa, in aceasta noapte, "jihadul in judete". "Cuvantul de ordine transmis in teritoriu este: liber la furat. In aceasta seara, PDL si Guvernul Boc schimba toti prefectii propusi de PSD", a precizat Dragnea.Potrivit Mediafax, liderul PSD a mai spus ca Traian Basescu a reusit ceea ce nici PSD nu ar fi reusit, sa isi mobilizeze tot partidul in jurul lui Mircea Geoana. "Dupa ce si-a vazut visul cu ochii in formarea coalitiei PDL-PSD, Traian Basescu trebuie sa isi traiasca propriul cosmar: ruperea acestei aliante.Speram ca va reusi sa gestioneze propria clientela politica dintr-un guvern care va colcai de simpatizantii PDL", a afirmat el.

Citat de Mediafax, prim-vicepresedintele PSD Suceava, deputatul Catalin Nechifor, a declarat, vineri, ca schimbarile rapide ale prefectilor si subprefectilor facute de Guvernul PDL confirma ca PDL "avea pregatit cu minutiozitate planul de acaparare a puterii si de transformare in partid-stat".

"PDL si-a dezvaluit adevarata fata, aruncand Romania in criza politica, singurul lor obiectiv fiind acela de a acapara puterea sperand ca doar in acest fel pot sa-i asigure lui Traian Basescu un nou mandat la Cotroceni", a spus Nechifor.

Deputatul PSD considera ca schimbarile rapide ale prefectilor si subprefectilor, persoane apolitice care au promovat si examene pentru functia de demnitate publica, este confirmarea faptului ca PDL avea pregatit cu minutiozitate planul de acaparare a puterii si de transformare in partidul-stat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dragnea,
PSD,
PD-L,
guvern,
prefecti
/actualitate/dragnea-a-inceput-jihadul-4954390
4954390
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.