Dosarul "Transformatorul": DNA cere 15 ani de închisoare cu executare pentru Relu Fenechiu şi ceilalţi inculpaţi

Postat la 04 iulie 2013 107 afişări

Procurorul DNA a cerut, joi, instanţei supreme condamnarea lui Relu Fenechiu şi a celorlalţi inculpaţi din dosarul "Transformatorul" la pedepse cu închisoarea cu executare orientate spre maxim, pentru infracţiunile de care aceştia sunt acuzaţi pedeapsa maximă fiind de 15 ani.

Dosarul "Transformatorul": DNA cere 15 ani de închisoare cu executare pentru Relu Fenechiu şi ceilalţi inculpaţi

 De asemenea, procurorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) care a participat la termenul de joi al dosarului "Transformatorul" a cerut instanţei supreme ca inculpaţii să plătească despăgubiri civile. Astfel, procurorul a cerut ca Ioan Turbatu, Relu Fenechiu, Lucian Fenechiu şi Mihai Bogdan Damian să plătească, în solidar, 3,3 milioane de lei, plus TVA, iar Ion Mărghidan, în solidar cu Relu Fenechiu, Lucian Fenechiu şi Mihai Bogdan Damian, alţi 2,2 milioane de lei.

De asemenea, procurorul a cerut ca Petru Andronache să plătească, în solidar cu Relu Fenechiu, Lucian Fenechiu şi Mihai Bogdan Damian, 5,3 milioane de lei, plus TVA.

Procurorul a mai cerut instanţei să menţină sechestrul asigurător asupra bunurilor mobile şi imobile ale inculpaţilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dosarul-transformatorul-dna-cere-15-ani-de-inchisoare-cu-executare-pentru-relu-fenechiu-si-ceilalti-inculpati-11086328
11086328
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.