Dosarul privind vânzarea Hotelului Astoria Bucureşti, trimis în judecată de DNA

Postat la 03 aprilie 2017 68 afişări

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) i-au trimis în judecată, luni, sub acuzaţia de abuz în serviciu, pe foştii directori ai Societăţii Feroviare de Turism SFT - CFR S.A., în dosarul privind privatizarea Hotelului Astoria Bucureşti. Prejudiciul, peste două milioane şi jumătate de euro.

Dosarul privind vânzarea Hotelului Astoria Bucureşti, trimis în judecată de DNA

Procurorii arată că, în anul 2007, fostul director general delegat al Societăţii Feroviare de Turism SFT - CFR S.A., Cosmin Udor, ar fi semnat două contracte de asistenţă juridică, în valoare totală de peste 6.500 de euro lunar, cu o societate de avocatură, cu toate că instituţia pe care o conducea dispunea de un departament juridic. Firma de avocatură s-ar fi angajat să reprezinte în litigii Societatea Feroviară de Turism SFT - CFR S.A., urmând să primească, pe lângă onorariul de 3.500, respectiv 3.000 de euro lunar, şi un onorariu de succes de 10% din sumele recuperate în instanţă, aferent fiecăruia dintre cele două contracte.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.