Dosarul lui Radu Mazăre, amânat a opta oară pentru că nu a fost finalizată expertiza terenurilor

Postat la 27 mai 2014 27 afişări

Dosarul în care primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, este judecat alături de alte 36 de persoane, pentru atribuirea ilegală a unor terenuri, a fost amânat marţi, pentru a opta oară, de Curtea de Apel Bucureşti, pentru că expertiza terenurilor nu a fost finalizată.

Dosarul lui Radu Mazăre, amânat a opta oară pentru că nu a fost finalizată expertiza terenurilor

 Procurorul a cerut instanţei amendarea expertului, pentru că a trecut mai mult de un an de când a fost dispusă această expertiză. Solicitare a fost însă respinsă de Curtea de Apel Bucureşti.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au respins şi cererea avocaţilor de acordare a unui termen peste trei luni, astfel încât până atunci să fie finalizată expertiza.

Instanţa a dispus ca următorul termen de judecată să aibă loc în 1 iulie, când expertul va trebui să depună la dosar raportul privind terenurile vizate.

Aceasta este cea de-a opta amânare în dosar din cauza lipsei raportului de expertiză topo-cadastrală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dosarul-lui-radu-mazare-amanat-a-opta-oara-pentru-ca-nu-a-fost-finalizata-expertiza-terenurilor-12654157
12654157
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.