Dosar penal în cazul agresării unei femei în timpul unei vizite a Elenei Udrea în comuna Nana

Postat la 08 mai 2014 76 afişări

Poliţiştii din localitatea Curcani, comuna Nana, judeţul Călăraşi s-au autosesizat şi au deschis un dosar de cercetare privind agresarea unei femei de către reprezentanţi ai PMP, în timpul unei vizite a Elenei Udrea în comuna Nana, fiind făcute cercetări pentru lovire sau alte violenţe.

Dosar penal în cazul agresării unei femei în timpul unei vizite a Elenei Udrea în comuna Nana

 "Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani s-au sesizat din oficiu, în seara de 07 mai a.c., cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi, în timpul unei vizite efectuate de lideri ai unui partid politic, în parcul din localitate, a avut loc o agresiune", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, incidentul a avut loc în timpul vizitei făcute de Elena Udrea în parcul din comuna Nana, în campania electorală a PMP.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dosar-penal-in-cazul-agresarii-unei-femei-in-timpul-unei-vizite-a-elenei-udrea-in-comuna-nana-12611533
12611533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.