Doi români, bătuţi în Marea Britanie după ce au fost întrebaţi de unde sunt

Postat la 08 februarie 2013 19 afişări

Doi români au fost bătuţi la Brighton, în sudul Marii Britanii, în timp ce aşteptau un autobuz pentru a se întoarce acasă, după o noapte petrecută în oraş, agresorii întrebându-i de unde sunt înainte de a-i lovi.

Poliţia din Sussex susţine că cei doi români, în vârstă de 21 şi, respectiv, 27 de ani, locuiesc în Eastbourne şi aşteptau autobuzul în momentul în care au fost atacaţi. Agresorii erau însoţiţi de două femei şi i-au întrebat pe români de unde sunt înainte de a-i lovi, relatează portalul Brighton and Hove News.

Poliţia din Sussex susţine că atacul, care a avut loc la 25 ianuarie, între orele 03.00 şi 03.30, a fost tratat ca atac rasist în formă agravantă

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
români,
bătuţi,
Marea Britanie
/actualitate/doi-romani-batuti-in-marea-britanie-dupa-ce-au-fost-intrebati-de-unde-sunt-10550709
10550709
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.