Doar în România: Tavanul unei şcoli din Bucureşti s-a prăbuşit

Postat la 25 mai 2017 74 afişări

Un tavan din rigips a căzut într-un corp de clădire al Şcolii Gimnaziale nr. 141, din Sectorul 5, din Bucureşti. Potrivit Inspectoratului Şcolar General, clădirea respectivă urma să fie reabilitată şi niciun elev nu a fost rănit, copiii fiind în programul "Şcoala Altfel".

Doar în România: Tavanul unei şcoli din Bucureşti s-a prăbuşit

"Vorbim de un tavan din rigips şi niciun elev nu a fost rănit, ei fiind în «Şcoala Altfel». Acest corp de clădire este supus reabilitării în perioada imediat următoare, există o decizie în acest sens. Primăria Sectorului 5 îşi va duce la îndeplinire toate obligaţiile pentru ca acest corp de clădire să fie reabilitat",a declarat pentru MEDIAFAX. Marina Manea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar au explicat că situaţia şcolii era cunoscută.

"Se cunoştea situaţia acelei clădiri şi ştia că acolo există nişte probleme, de aceea s-a luat decizia reabilitării. Cursuri se ţin în şcoală, dar nu în corpul acesta de clădire, unde s-au suspendat orele odată cu hotărârea de renovare. Ceea ce este îmbucurător este că niciun elev nu a fost rănit, nu existau copii în unitatea de învăţământ la momentul respectiv. S-au deplasat la şcoală primarul şi viceprimarul", a adăugat Marina Manea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.