Doar 9% dintre promisiunile de donaţii pentru Catedrala Notre-Dame au fost concretizate

Postat la 14 iunie 2019 65 afişări

Doar 9% dintre promisiunile de donaţii pentru Catedrala Notre-Dame, monumentul simbol al oraşului Paris care a fost afectat de un incendiu de amploare pe 15 aprilie, au fost concretizate, a confirmat, vineri, pentru Franceinfo, ministrul francez al Culturii, Franck Riester.

Doar 9% dintre promisiunile de donaţii pentru Catedrala Notre-Dame au fost concretizate

Ministrul francez a declarat că, din suma totală promisă de 850 de milioane de euro, doar 80 de milioane de euro au fost deja trimise de donatori.

Promisiunile de donaţii au fost făcute unui număr de patru structuri, La Fondation de France, la Fondation pour le patrimoine, la Fondation Notre-Dame şi Centre des monuments nationaux, precum şi statului francez.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.