DNA: Prezentatorul Andrei Bădin, urmărit penal pentru luare de mită

Postat la 24 iulie 2014 40 afişări

Prezentatorul Andrei Bădin, de la postul de televiziune B1, este urmărit penal pentru luare de mită, după ce, în august 2013, ar fi primit 5.000 de lei pentru a nu continua o campanie de presă care o viza pe Rovana Plumb, atunci ministru al Mediului.

DNA: Prezentatorul Andrei Bădin, urmărit penal pentru luare de mită

 Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, joi, că Andrei Dan Bădin este urmărit penal pentru luarea de mită, acestuia fiindu-i aduse la cunoştinţă acuzaţiile.

"În luna august 2013, numitul Bădin Andrei-Dan, realizator al unei emisiuni televizate, difuzată de un post de televiziune naţional, a pretins şi primit de la un denunţător suma de 5.000 de lei, pentru a nu continua o campanie de presă care viza, la acel moment, pe Ministrul Mediului şi al Schimbărilor Climatice", au scris procurorii în ordonanţa de efectuare a urmăririi penale.

Anterior, B1 TV a anunţat, într-un comunicat remis joi agenţiei MEDIAFAX, că, în urma informaţiilor apărute în presă privind o posibilă punere sub învinuire penală a jurnalistului Andrei Bădin, a decis să suspende atât apariţia acestuia în emisiunile televiziunii, cât şi implicarea sa în deciziile editoriale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dna-prezentatorul-andrei-badin-urmarit-penal-pentru-luare-de-mita-12971388
12971388
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.