DNA: Fostul vicepreşedinte al CJ Harghita, cercetat pentru abuz în serviciu şi fals

Postat la 14 mai 2013 31 afişări

Fostul vicepreşedinte al CJ Harghita Sofalvi Laszlo a fost reţinut pentru abuz în serviciu şi fals, după ce ar fi dispus nelegal şi nejustificat decontarea unor sume de bani în favoarea firmei de construcţii Stravia Group, pentru reabilitarea unui drum judeţean, informează, marţi, DNA.

DNA: Fostul vicepreşedinte al CJ Harghita, cercetat pentru abuz în serviciu şi fals

Sofalvi Laszlo este cercetat de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) - Serviciul Teritorial Târgu Mureş şi pentru instigare la abuz în serviciu contra intereselor publice, precum şi pentru o infracţiune de fals.

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Harghita a fost reţinut de procurorii DNA, care au cerut marţi Curţii de Apel Târgu Mureş arestarea preventivă a acestuia.

Alături de Sofalvi Laszlo au fost duşi la instanţă Borboly Csaba, preşedintele CJ Harghita, Palffy Domokos, consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Harghita şi administrator de fapt al SC Stravia Group SRL din Goagiu şi Csiszer Botond-Benedek, director executiv al Direcţiei Drumuri Judeţene din CJ Harghita, reţinuţi luni de procurorii DNA.

Cititi mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dna-fostul-vicepresedinte-al-cj-harghita-cercetat-pentru-abuz-in-serviciu-si-fals-10877243
10877243
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.