Dispozitive interconectate pentru o utilizare mai plăcută: Ecosistemul Huawei şi funcţia Huawei Share

Postat la 02 noiembrie 2020 61 afişări

Articol cu conţinut publicitar

Anul 2020 înseamnă rezultate pozitive pentru ecosistemul Huawei şi HUAWEI AppGallery, al treilea magazin de aplicaţii ca mărime la nivel internaţional. Cu peste 1,8 milioane dezvoltatori în 2020 şi 96000 aplicaţii globale integrate în HMS Core, ecosistemul HMS se află într-o continuă dezvoltare.

Care sunt ultimele dispozitive care s-au alăturat ecosistemului?

Pe lângă rezultatete pozitive pe care le-a obţinut compania în acest an, lunile septembrie şi octombrie au fost marcate şi de lansarea a noi produse pe piaţa din România. Acestea sunt:

  • HUAWEI FreeBuds Pro, primele căşti wireless stereo (TWS) din lume care suportă anularea dinamică inteligentă a zgomotului;
  • HUAWEI MateBook X şi HUAWEI MateBook 14, două notebook-uri ce se alătură seriei MateBook, ideale pentru dezvolarea productivităţii prin tehnologia îmbunătăţită Multi-screen Collaboration, care ajută la conectarea dintre tabletă/smartphone şi laptop;
  • HUAWEI WATCH FIT şi HUAWEI WATCH GT 2 Pro, două smartwatch-uri cu un design elegant care oferă funcţii de monitorizare a activităţii fizice;
  • HUAWEI P smart 2021, un telefon de buget special conceput pentru a răspunde diverselor cerinţe ale tinerilor consumatori, îmbinând designul modern şi tehnologiile de ultimă oră.

Fotografii de grup reuşite cu smartwatch-ul tău HUAWEI

Tehnologia Huawei Share reprezintă în acest moment un proces de interconectivitate între produsele ce întregesc ecosistemul Huawei. Aceasta are la bază smartphone-ul, care, în mai puţin de câteva secunde se poate conecta cu toate celelalte dispozitive, oferind mai multe funcţionalităţi care ar trebui să facă utilizarea tuturor dispozitivelor simultan mai simplă.

Smartwatch-urile HUAWEI oferă pozibilitatea utilizatorulor de a surprinde fotografii de la distanţă prin conexiunea cu smartphoneul. Utilizatorii pot apăsa pe pictograma camerei de pe interfaţa de utilizare a ceasului inteligent, care va porni declanşatorul de pe telefonul smartphone. Această funcţie facilitează realizarea unei fotografii de grup reuşite.

Aplicaţii noi în magazinul HUAWEI AppGallery

HUAWEI AppGallery conţine peste 1000 de aplicaţii româneşti şi zeci de mii de aplicaţii internaţionale. Printre cele mai recente aplicaţii care s-au alăturat portofolilului HUAWEI AppGallery se numără TomTom Go Navigation şi Moovit, două aplicaţii de transport şi mobilitate, perfecte atât pentru zonele urbane, cât şi în afara acestora.

De asemenea, HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicaţii din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conţine şi aplicaţii importante din zona de ştiri şi divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Ştirile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile şi numeroase aplicaţii dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar şi aplicaţii utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
huawei,
dispozitive

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.