Dinu Patriciu, după decizia Tribunalului Bucureşti: "Mă aşteptam la o achitare. M-am ştiut nevinovat şi am avut încredere în Justiţie"

Postat la 28 august 2012 44 afişări

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat pentru gândul că se aştepta la o decizie de achitare în dosarul Rompetrol. "Eu m-am ştiu nevinovat de la bun început. De aceea mă aşteptat la o achitare, dar şi pentru că am încredere în Justiţie", a declarat Dinu Patriciu pentru gândul.

Omul de afaceri a spus că este convins şi că recursul se va soluţiona tot cu o achitare. "Şi recursul se va încheia la fel", a declarat Dinu Patriciu Tribunalul Bucureşti a decis marţi 28 august să îl achite pe Dinu Patriciu în dosarul Rompetrol. Procurorii au cerut în acest dosar 20 de ani de închisoare pentru omul de afaceri. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă ea poate fi atacată de procurori.

Alte stiri pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
dinu patriciu,
rompetrol,
achitare
/actualitate/dinu-patriciu-dupa-decizia-tribunalului-bucuresti-ma-asteptam-la-o-achitare-m-am-stiut-nevinovat-si-am-avut-incredere-in-justitie-9990742
9990742
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.