Din minunăţiile României. Scene virale la o cale ferată din Hunedoara cu o angajată CFR

Postat la 19 februarie 2020 1068 afişări

Din minunăţiile României. Scene virale la o cale ferată din Hunedoara cu o angajată CFR

Imagini inedite au fost surprinse în judeţul Hunedoara. O angajată CFR au fost filmată la calea ferată de pe DN7 în timp ce se chinuia să care în spate un gard, folosit pe post de barieră.

Barierele de la calea ferată amplasate la intrarea în Simeria, s-au defectat marţi, astfel că cei de la CFR au fost nevoiţi să improvizeze.

Un bărbat ce se afla în coloana care s-a format în aşteptarea trenului a surprins în imagini de la locul evenimentului. O angajată a CFR a blocat drumul cu două garduri, iar maşinile aflate în trafic au staţionat aproximativ 20 de minute în coloane formate pe mai mulţi kilometri.

Angajata CFR a trebuit apoi să alerge cu gardurile în spate, pentru a elibera drumul, fiind claxonată de şoferii nemulţumiţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cfr,
angajata,
cale ferata,
hunedoara,
imagini

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.