DIICOT cere pedepse cu executare pentru foştii miniştri Sereş şi Nagy în dosarul privatizărilor

Postat la 04 noiembrie 2013 35 afişări

Un procuror DIICOT a cerut, luni, pedepse cu executare pentru foştii miniştri Codruţ Sereş şi Zsolt Nagy, precum şi pentru ceilalţi inculpaţi din dosarul privatizărilor strategice, după ce a arătat că dovezile de la dosar probează infracţiunile de care aceştia sunt acuzaţi.

DIICOT cere pedepse cu executare pentru foştii miniştri Sereş şi Nagy în dosarul privatizărilor

 Instanţa supremă judecă, luni, ultimul termen din acest dosar, la care procurorul şi avocaţii inculpaţilor prezintă judecătorilor pledoariile finale din proces.

Primul care a vorbit a fost procurorul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), care le-a cerut magistraţilor condamnarea la pedepse cu executare a tututor inculpaţilor.

Anchetatorul a arătat că toate dovezile DIICOT probează aderarea, sprijinirea şi complicitatea la faptele unui grup infracţional organizat, precum şi fapta de trădare prin transmiterea de secrete, pentru care este judecat Şereş.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/diicot-cere-pedepse-cu-executare-pentru-fostii-ministri-seres-si-nagy-in-dosarul-privatizarilor-11617719
11617719
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.