(P) Digitalizeaza-ti afacerea. Fii Ready Business.

Postat la 04 august 2015 141 afişări

Consultantul tau Vodafone dedicat, te ajuta iti digitalizezi afacerea.

(P) Digitalizeaza-ti afacerea. Fii Ready Business.

Cu Smart Archive de la Vodafone ai managementul arhivelor electronice cu stocare in cloud, pentru ca afacerea ta sa fie in siguranta tot timpul.

Vodafone Smart Arhive iti ofera posibilitatea de a arhiva, organiza si crea colectii de documente, cu acces facil oricind la toate informatiile companiei.

Poti incarca documente in aplicatie atat direct din propriul calculator cat si prin scanarea lor, adaugand datele manual sau folosind tehnica OCR - recunoastere optica caracterelor.

Smart Archive iti ofera de asemenea siguranta pastrarii documentelor, nivele de securitate multiple, cu access controlat pentru utilizatorii si grupurile de utilizatori pe care le-ai creat.

Poti avea pachetul Start la 16 euro fara TVA/luna, cu 10GB spatiu de stocare si 3 utilizatori.

Pentru mai multe detalii intra si pe www.vodafone.ro/solutiidigitale

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
business,
vodafone,
ajutor,
arhive
/actualitate/p-digitalizeaza-ti-afacerea-fii-ready-business-14661853
14661853
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.