Dezvaluirile primului sef al mafiei din New York care incalca "juramantul sacru" al tacerii

Postat la 14 aprilie 2011 14 afişări

Joseph Massino, condamnat la inchisoare pe viata, a devenit primul cap al mafiei italiene din New York care a depus marturie impotriva unui membru al clanului sau, scrie Yahoo.com.

Barbatul a fost martor guvernamental in procesul lui Vincent Basciano, unul dintre "capitanii" lui Massino. El l-a inregistrat in secret, in inchisoare, pe subalternul sau cu care impartea celula, cand acesta declara ca a ordonat asasinarea unui asociat. Imediat ce a fost introdus in sala, Massino a aratat cu degetul spre Basciano, spunand ca "tipul care sta acolo, in costum gri" este cel care i-a urmat la conducerea clanului, in 2004, cand el a fost condamnat la pedeapsa capitala. De altfel, motivul pentru care Massino a acceptat sa coopereze cu statul a fost acela de a scapa de pedeapsa cu moartea. Massino si-a inceput discursul spunand ca, prin faptul ca el coopereaza, incalca un "juramant sacru" facut in 1977 . "Era lesne de inteles ca, odata ce un glont paraseste pistolul, nu trebuie sa mai vorbesti despre el niciodata", a spus Massino, referindu-se la faptul ca secretele din interiorul clanului trebuiau pastrate cu sfintenie.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mafie,
dezvaluiri,
Joseph Massino,
condamnat
/actualitate/dezvaluirile-primului-sef-al-mafiei-din-new-york-care-incalca-juramantul-sacru-al-tacerii-8156781
8156781
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.