DEZINTERES pentru Bursa Locurilor de Muncă: Doar 300 de participanţi la peste o mie de posturi disponibile

Postat la 07 aprilie 2017 110 afişări

Şomerii din judeţul Gorj nu s-au înghesuit, vineri, să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată la Târgu-Jiu. Doar aproximativ 300 de persoane aşteptau să intre la târgul de joburi, unde peste 60 de angajatori au oferit o mie de locuri de muncă.

DEZINTERES pentru Bursa Locurilor de Muncă: Doar 300 de participanţi la peste o mie de posturi disponibile

La ora deschiderii Bursei Locurilor de Muncă din Târgu-Jiu, în faţa Campusului Studenţesc Debarcader al Universităţii ”Constantin Brâncuşi” erau aproximativ 300 de oameni, care aşteptau să vadă oferta angajatorilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Numărul mic al participanţilor l-a surprins şi pe directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, care se aştepta ca măcar cei aproximativ 4.000 de şomeri indemnizaţi să manifeste interes faţă de târgul de joburi.

”În sală avem 62 de reprezentanţi ai angajatorilor. Avem 1.089 de locuri de muncă, cele mai multe locuri pe care le-am avut de-a lungul timpului. Sper să găsim şi şomerii care au nevoie de locuri de muncă. Angajatorii sunt dornici, vor să găsească forţa de muncă de care au nevoie. Sunt locuri de muncă şi pentru cei cu studii superioare: inginer mecanic, inginer electric, inginer pe partea auto, inginer constructor, farmacişti. Noi i-am invitat pe absolut toţi cei care sunt şomeri indemnizaţi. Sunt în total 4.003. Este treaba dumnealor. Noi i-am invitat, ştiau din timp de această acţiune”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.