Dezbaterile la bugetul de stat pe 2013, în plenul Parlamentului

Postat la 05 februarie 2013 51 afişări

Senatorii şi deputaţii, reuniţi în plenul Parlamentului, au început, marţi dimineaţa, dezbaterile la proiectul legii bugetului de stat pentru anul 2013.

La şedinţa care este condusă de preşedintele Senatului, Crin Antonescu, şi-au anunţat prezenţa 462 de parlamentari, din totalul de 587.

La dezbateri participă premierul Victor Ponta şi ministrul de Finanţe, Daniel Chiţoiu, prim-ministrul beneficiind de 50 minute pentru a avea intervenţii la începutul şi sfârşitul sesiunii de dezbateri generale.

Ulterior, potrivit algoritmului, parlamentarii din fiecare partid parlamentar vor participa la dezbaterile generale, fiecărei formaţiuni politice revenindu-i un număr de minute proporţional cu ponderea în Parlament.

Procedura parlamentară prevede că, pentru început, unul dintre preşedinţii comisiilor pentru buget, finanţe ale Parlamentului va prezenta plenului raportul adoptat de către membrii celor două comisii de specialitate în urma dezbaterii proiectului propus de Executiv.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dezbateri,
buget,
Parlament
/actualitate/dezbaterile-la-bugetul-de-stat-pe-2013-in-plenul-parlamentului-10543716
10543716
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.