Deva: Mii de credincioşi se roagă la moaştele Sfinţilor Martiri Brâncoveni

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 08 noiembrie 2014 64 afişări

Mii de credincioşi se roagă, sâmbătă, la moaştele Sfinţilor Martiri Brâncoveni depuse, până duminică, la Catedrala Episcopală ”Sfântul Ierarh Nicolae şi Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Deva.

Moaştele Sfinţilor Martiri Brâncoveni au fost depuse, vineri seară, la Catedrala Episcopală ”Sfântul Ierarh Nicolae şi Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Deva, unde vor rămâne până duminică.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, se află până duminică în vizită canonică în judeţul Hunedoara, oprindu-se vineri seară la Catedrala Episcopală din Deva, unde a fost întâmpinat de peste o mie de credincioşi.

Imediat după sosirea PF Daniel, au fost aduse şi moaştele Sfinţilor Martiri Brâncoveni, care au fost purtate pe umeri de mai mulţi preoţi din judeţul Hunedoara.

Aflat la Deva după mai mult de cinci ani, ultima dată participând la înscăunarea Preasfinţitului Părinte Gurie, Episcopul Devei şi Hunedoarei, PF Daniel a primit din partea primarului municipiului, Petru Mărginean, cheia oraşului, un tablou cu Cetatea Devei şi o biblie din anul 1874.

Mii de credincioşi se roagă, sâmbătă, la moaştele Sfinţilor Martiri Brâncoveni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PELERINI,
MOAŞTE,
/actualitate/deva-mii-de-credinciosi-se-roaga-la-moastele-sfintilor-martiri-brancoveni-13512472
13512472
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.