Deşi basmele nu devin realitate, ceva din ele îşi poate găsi locul în viaţa reală

Postat la 14 ianuarie 2017 73 afişări

Deşi basmele nu devin realitate, ceva din ele îşi poate găsi locul în viaţa reală

Deşi basmele nu devin realitate, ceva din ele îşi poate găsi locul în viaţa reală şi anume ţinutele vestimentare şi accesoriile unora dintre personaje. Rochiţe şi pantofi de prinţese pentru fetiţe, costume de vrăjitoare şi vrăjitori şi, mai nou, pantofi şi accesorii pentru femei, inspirate de povestea Cenuşăresei şi nu numai.

Casa Jimmy Choo a creat anul trecut pantofii folosiţi în povestea cinematografică a Cenuşăresei, pe care doritoarele îi pot comanda în continuare, scrie Financial Times. Bătuţi cu 7.000 de cristale Swarovski, aceştia s-au bucurat de mare succes în ciuda preţului de aproape 4.000 de dolari. Ca să reediteze succesul de anul trecut Jimmy Choo a lansat în acest sezon o colecţie, Pick & Choo, de pantofi care pot fi personalizaţi cu butoni cu pietre preţioase şi broşe în funcţie de dispoziţia purtătoarei.

Manolo Blahnik nu s-a lăsat mai prejos, lansând pantofi de satin cu bareta decorată cu cristale ce închipuie ramuri şi cu broşe aplicate aproape de vârf, în timp ce Sophia Webster a lansat o ediţie limitată de sandale Chiara prevăzute cu aripi de fluture şi 3.600 de cristale Swarovski cusute manual pe care le-a gândit ca încălţări perfecte pentru ocazii speciale, după cum ea însăşi declară. Christian Loubotin propune, la rândul său, o ediţie limitată de pantofi albaştri care închipuie un cer înstelat, în timp ce Dolce & Gabbana a  lansat o întreagă colecţie de toamnă/iarnă având ca motiv prinţesele.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.