DESCINDERI la sediul CFR Călători şi la regionalele din ţară. Mandate de aducere pentru 81 de angajaţi suspectaţi de corupţie

Postat la 25 octombrie 2012 25 afişări

Descinderi ale anchetatorilor au avut loc, joi dimineaţă, la sediul CFR Călători şi la regionalele CFR Călători din ţară, pentru a fi puse în executare mandate de aducere pentru angajaţi suspectaţi de fapte de corupţie. Un număr de 81 de mandate de aducere au fost emise pe numele unor angajaţi de la regionalele CFR Călători suspectaţi de fapte de corupţie, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Braşov, Alina Popescu.

Directorul CFR Călători, Ştefan Roşeanu, a declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre o anchetă a procurorrilor şi poliţiştilor privind activitatea din zona şefilor şi controlorilor de tren.

El a precizat că această anchetă este făcută pentru a se stabili în ce măsură sau cum sunt posibile călătoriile fără bilet.

"Ancheta se face pentru a se vedea în ce măsură informaţiile legate de mersul fără bilet se adeveresc", a mai spus Roşeanu, precizând că anchetatorii audiază mai mulţi angajaţi CFR.

Surse judiciare afirmă că ancheta ar fi pornit de la regionala CFR Braşov şi ar fi fost extinsă apoi la toate regionalele CFR, fiind vizaţi zeci de controlori de tren care ar fi luat mită de la călători care circulau fără bilet.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajaţi,
corupţie,
regionale
/actualitate/descinderi-la-sediul-cfr-calatori-si-la-regionalele-din-tara-mandate-de-aducere-pentru-81-de-angajati-suspectati-de-coruptie-10255891
10255891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.