Deputatul Coman, invitat luni la Comisia juridică a Camerei

Postat la 20 decembrie 2013 30 afişări

Deputaţii din Comisia juridică au decis vineri să îl invite luni pe deputatul Gheorghe Coman pentru care ministrul Justiţiei cere încuviinţarea arestării preventive, parlamentarii din comisie urmând să studieze dosarul până atunci.

Deputatul Coman, invitat luni la Comisia juridică a Camerei

 Preşedintele Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor, Bogdan Ciucă, a precizat că sesizarea privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Gheorghe Coman şi dosarul acestuia se află la Comisia juridică, deputaţii din comisie putând să aibă acces la acest dosar de vineri până luni la ora 09.30, când se va întruni din nou comisia.

Deputaţii din Comisia juridică au stabilit să îl invite pe deputatul Gheorghe Coman la şedinţa de luni, în care acesta să-şi spună punctul de vedere, aşa cum prevăd procedurile regulamentare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/deputatul-coman-invitat-luni-la-comisia-juridica-a-camerei-11799868
11799868
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.