Depanero îşi lansează aplicaţie mobile. Estimează 50.000 de utilizatori în primul an

Autor: Florin Casota Postat la 10 august 2016 192 afişări

Depanero îşi lansează aplicaţie mobile. Estimează 50.000 de utilizatori în primul an

Depanero lansează aplicaţiile pentru dispozitive mobile dedicate utilizatorilor de iOS şi Android. În primul an de la lansare, aplicaţia Depanero va avea aproximativ 50.000 de utilizatori activi.

„Clienţii Depanero foloseau versiunea de mobil a site-ului pentru a-şi accesa contul de client, a înregistra un aparat defect şi a urmări procesul de reparaţie al acestuia. Am analizat acest comportament, care se înscrie în tendinţele de consum aleclienţilor, dornici să folosească soluţii tot mai simple şi „on the go”, şi am lasat pentru ei aplicaţia Depanero, disponibilă pentru iOS şi Android. Le oferim astfel un plus de mobilitate şi simplitate, precum şi acces mult mai facil şi în orice moment la stadiul produselor lor aflate în reparaţie”, spune Adrian Antohi, director general Depanero.

Depanero este primul service din România care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a înregistra solicitările de trimitere în service a produselor defecte şi de a urmări stadiul în care se află acestea folosind aplicaţiile mobile. Aplicaţia Depanero poate fi configurată pentru a notifica utilizatorul în timp real despre stadiul produselor aflate în reparaţie, iar acesta poate consulta în orice moment istoricul produselor în service.

Depanero este cea mai mare firmă de service din România în domeniile electro-IT, electrocasnice mici şi mari, tablete şi telefoane mobile. Compania Depanero are prezenţă la nivel naţional şi aproximativ 300 de angajaţi.

Brandul Depanero este prezent pe piaţa din România din 2014, odată cu rebranding-ul companiei Servskills, înfiinţată în 2011. Depanero livrează lunar servicii de consultanţă şi reparaţii pentru o medie de 30.000 de clienţi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.