Dedeman este partener oficial al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român

Autor: Ioana Mihai Postat la 27 octombrie 2011 30 afişări

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100%, românesc a devenit partener oficial al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Compania va deţine acest statut pentru următorii doi ani ani, "pe durata cărora ne dorim ca sportivii români să ocupe, cât mai des, prima treaptă a podiumurilor de premiere", spune Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman. Tot el a adăugat că "sporturile sunt domeniul în care ţara noastră se compară, de la egal la egal, cu orice naţiune a lumii. Sperăm ca, alături de întreaga ţară, să ne bucurăm de cât mai multe medalii, de aceleaşI performanţe deosebite cu care sportivii noştri ne-au obişnuit".

Cu aproape 9 luni înainte de startului Olimpiadei de la Londra şi într-un contexteconomic puţin favorabil, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român,Octavian Morariu, declară că "Azi pot spune că parteneriatele noastre cu mediul privat înlocuiesc fericit şi oportun lipsa de finanţare din partea sectorului public", a declarat Octavian Morariu.

Semnarea parteneriatului a avut loc în prezenţa unor nume de marcă ale sportului românesc, precum Gabriela Szabo, Iolanda Balaş Soeter, Laura Badea Cârlescu, Doina Melinte, Elisabeta Lipă, Paula Ivan, Alina Dumitru, Mihai Covaliu, Nicu Vlad şi Florin Popescu.Ulterior, preşedintele companiei Dedeman, Dragoş Pavăl, s-a alăturat medaliaţilor olimpici şi reprezentanţilor celorlalţi sponsori ai COSR la evenimentul de plantare, în spaţiul verde al Complexului "Sydney 2000", a 49 de puieţi, câte unul pentru fiecare dintre comitetele olimpice naţionale din Europa.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dedeman-este-partener-oficial-al-comitetului-olimpic-si-sportiv-roman-8908956
8908956
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.