Declaraţie INCENDIARĂ a fostului ministru de Finanţe: Când va avea România autostrăzi?

Postat la 27 februarie 2017 124 afişări

Declaraţie INCENDIARĂ a fostului ministru de Finanţe: Când va avea România autostrăzi?

Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanţe şi al Fondurilor Europene, a declarat, pentru MEDIAFAX, că România nu a construit nici un kilometru de autostradă din fonduri UE fiindcă şefii Autorităţilor de Managent au fost numiţi pe criterii politice şi nu profesionale.

“Orgoliul şi ipocrizia duc la punerea în funcţii cheie a unor oameni care nu cunosc lucrurile respective. În cazul şefilor de Autorităţi de Management trebuie să primeze doar criteriul performanţei şi cel al priceperii şi în niciun caz culoarea politică. Secretarii de stat, chiar şi miniştrii din aceste zone: Transporturi, Finanţe, Fonduri Europene.

Declaraţie INCENDIARĂ a fostului ministru de Finanţe: ”Vom avea autostrăzi atunci când..”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.