De la pasiunea pentru masini, la o afacere cu masini. Antreprenoarea care face "business feminin" intr-o lume a barbatilor

Postat la 28 august 2013 636 afişări

La 18 ani pleca in vacanta in Grecia impreuna cu parintii, iar dupa 2 zile se angaja ca ospatarita. A ramas acolo o luna si jumatate, impreuna cu fratele sau, si astfel castiga primii bani pe cont propriu. In timpul facultatii si dupa, a avut mai multe joburi, pentru ca apoi sa-si deschida propria afacere, intr-o lume a barbatilor. Acum vrea sa invete si alte femei sa faca afaceri si a infiintat o asociatie nonprofit, prin intermediul careia vorbeste despre "business la feminin".

 De la pasiunea pentru masini, la o afacere cu masini. Antreprenoarea care face "business feminin" intr-o lume a barbatilor

 Avandu-l ca model pe tatal sau, Alice Botnarenco a vrut de mica sa se descurce singura si sa-si castige independenta financiara. Asa ca primul pas l-a facut la 18 ani cand, aflata in vacanta in Grecia, s-a angajat si a ramas acolo o luna si jumatate.

Dupa intrarea la facultate, a continuat sa mearga in vacante in Grecia.

“Pentru ca tata avea o firma de brokeraj, m-am gandit sa intru pe piata de capital. Dupa ce mi-am dat toate examenele, am devenit agent de servicii financiare si timp de doi ani am lucrat in acest domeniu”, povesteste Alice Botnarenco.

Spirit rebel inca din adolescenta (a facut scoala de soferi si s-a mutat in Bucuresti impotriva vointei parintilor), dupa terminarea facultatii, nu si-a construit o cariera in integrare europeana, domeniul in care se pregatise, pentru ca “nu era ce voiam eu.”

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-la-pasiunea-pentru-masini-la-o-afacere-cu-masini-antreprenoarea-care-face-business-feminin-intr-o-lume-a-barbatilor-11277173
11277173
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.