De ce ti-e frica nu scapi

Postat la 28 august 2007 13 afişări

Discutia despre alegerile anticipate a fost reluata saptamana trecuta tocmai de acele formatiuni amenintate cu neatingerea pragului electoral de 5% in cazul unui scrutin inainte de termen.

Discutia despre alegerile anticipate a fost reluata saptamana trecuta tocmai de acele formatiuni amenintate cu neatingerea pragului electoral de 5% in cazul unui scrutin inainte de termen.

 

Reprezentantii PC si ai UDMR au evocat separat perspectiva alegerilor anticipate ca urmare a unui eventual succes al motiunii de cenzura anuntate de PSD pentru inceputul lunii urmatoare. Daca Marko Bela (UDMR) a anuntat ca formatiunea sa nu-si doreste aceasta perspectiva, chiar daca toate calculele o arata ca destul de probabila, Dan Voiculescu (PC) a afirmat ca alegerile anticipate ar fi singura solutie pentru iesirea din actuala "criza politica", indiferent de soarta motiunii anuntate de PSD. Voiculescu a comentat ca adoptarea acestui document ar perpetua situatia de instabilitate politica, daca social-democratii il vor respinge pe candidatul pentru postul de premier propus de Traian Basescu. Aceasta deoarece, a calculat liderul PC, Traian Basescu nu-l va nominaliza pe Mircea Geoana pentru aceasta functie, tocmai din dorinta de a provoca un scrutin anticipat. Calculul lui Dan Voiculescu a fost confirmat la putin timp de reactia presedintelui Basescu, care a raspuns cu un hohot de ras la ipoteza ca Mircea Geoana sa fie numit premierul unui viitor guvern inscaunat dupa motiune.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/de-ce-ti-e-frica-nu-scapi-2513185
2513185
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.