De ce şi-a mutat una dintre cele mai mari companii din lume ANGAJAŢII în COPAC - GALERIE FOTO

Autor: Roxana Cârcior Postat la 23 octombrie 2017 84 afişări

Angajaţii Microsoft sunt în copaci. O parte, cel puţin. Compania a construit pentru angajaţi o casă în copaci modernă care va fi folosită pentru întâlniri, dar şi ca spaţiu de lucru

La 3,6 metri deasupra pământului, casa are ziduri din lemn, este racordată la curent, are wi-fi şi chiar un şemineu. Casa a fost realizată de Pete Nelson, care face parte din show-ul TV "Treehouse Masters" şi Microsoft susţine că un astfel de spaţiu ajută angajaţii să fie mai fericiţi, mai creativi.

Microsoft, spre deosebire de alte companii din regiune, are un campus de 500 de acri cu pădure şi spaţii verzi. Două case au fost construite, iar a treia va fi terminată până la finalul anului.

Acum conducerea trebuie doar să găsească o soluţie la îmbulzeala care sigur se va întâmpla. Cine nu ar vrea să lucreze în aer liber într-un copac. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.