De ce nu aveţi mai mult curaj? Voi nu aveţi nimic de pierdut

Postat la 25 aprilie 2016 678 afişări

De ce nu aveţi mai mult curaj? Voi nu aveţi nimic de pierdut

 Când îl vad pe dl Cioloş toată-ziua-bună-ziua cu căciula în mână în faţa domnilor Dragnea şi Tăriceanu mi se face rau.

Consensul lui Ion Iliescu a paralizat guvernul Cioloş aşa cum – zice mitologia – vipera îşi paralizează prada. Ochiul Medusei.

Hai să ne înţelegem de la bun început. De ce avem acest guvern şi nu oricare altul?

Pentru că, aşa cum ştim, într-un moment de criză majoră - Colectiv - partidele noastre nu au dat un răspuns corect societăţii, frustrărilor şi mâniei ei.

Ceea ce se întâmplă în PSD, în PNL este un lucru care trebuie să ne îngrijoreze pe toţi. Partide solide sunt fundamentale pentru societate. Partide care să dea încredere societăţii. Alternativa la partide este Turcia sau Rusia. Alternativa parlamentarismului este China. Câţi dintre noi vrem astea? Dacă vrem o ţară în care putem critica şi corija orice derivă, avem nevoie ca de aer de partide puternicie, de un parlament puternic şi de un guvern puternic. Alternativa la parlamentarism este dictatura. Vrem? Sau avem memorie scurtă?

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-ce-nu-aveti-mai-mult-curaj-voi-nu-aveti-nimic-de-pierdut-15272081
15272081
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.