De ce a respins-o Comisia JURI pe Rovana Plumb. Detalii în scrisoarea către David Sassoli

Postat la 27 septembrie 2019 175 afişări

De ce a respins-o Comisia JURI pe Rovana Plumb. Detalii în scrisoarea către David Sassoli

Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) explică într-o scrisoare către preşedintele Parlamentului European David Sassoli că este îngrijorată de faptul că Rovana Plumb ar fi în potenţial conflict de interese şi există serioase îndoieli că ar putea fi comisar european pentru transporturi.

Redăm integral scrisoarea transmisă de preşedintele Comisiei JURI Lucy Nethsingha:

„Subiect: Evaluarea actualului sau potenţialului conflict de interese: Comisarul propus Rovana Plumb

Stimate preşedinte,

Vă scriu în legătură cu examinarea declaraţiei de interese şi evaluarea unui actual sau potenţial conflict de interese al comisarului propus pentru Transporturi doamna Rovana Plumb.

Potrivit articolului 125 din Regulamentul de Procedură şi articolul 2 din Anexa VII, la întâlnirile din 19 septembrie, 25 septembrie şi 26 septembrie 2019, Comisia pentru Afaceri Juridice a stabili, pe baza documentelor prezentate, respectiv declaraţia de interese, ca răspuns la solicitarea unor informaţii suplimentare la data de 24 septembrie 2019, şi o discuţie între doamna Rovana Plumb şi Comisia pentru Afaceri Juridice pe 26 septembrie 2019, apariţia unui potenţial sau actual conflict de interese cu privire la portofoliul de comisar pentru transporturi.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comisie,
rovana plumb,
scrisoare,
respingere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.