De ce a investit Billa 3 milioane de euro in remodelarea a doua magazine

Autor: Ioana Mihai Postat la 19 aprilie 2011 67 afişări

Reteaua de supermarketuri Billa Romania a investit 3 milioane de euro in remodelarea a doua dintre filialele sale: unul din Bucuresti, in Strada Barbu Vacarescu 154-158 si cel din Timisoara, Bulevardul Liviu Rebreanu 145-147. In cadrul acestui proces intreaga arhitectura interioara a fost regandita, accentul cazand pe zona de fresh care s-a largit cu peste 70% in fiecare dintre cele doua magazine. Remodelarea a durat aproximativ 2 luni si jumatate pentru fiecare filiala.

"Am obtinut o functionalitate mult imbunatatita a magazinului si am imbogatit si sortimentul de produse cu peste 1000 de articole", a declarat Filip Cristescu, directorul de operatiuni al Billa Romania.

El a precizat ca "aproape 45% din cifra de afaceri este reprezentata de vanzarea produselor proaspete. Prin aceste investitii dar si prin largirea gamei de produse de acest tip, ne asteptam la o crestere generala a vanzarilor in perioada imediat urmatoare".

In zona Fresh se incadreaza raionul de fructe si legume proaspete, un raft cu diverse specialitati de brutarie si panificatie coapte chiar in magazin si o vitrina cu prajituri. In plus, au fost create doua insule speciale cu servire asistata: una in care se gasesc salate, mezeluri, branzeturi si altele, iar cealalta destinata vanzarii de carne vrac si ambalata. Tot in aceasta zona exista rafturi cu lactate, produse bio, produse etnice (produse cu specific asiatic, arabesc, italienesc, etc.) sau produse pentru micul dejun precum gemuri, miere, cafea sau cereale. Vitrina cu mancaruri calde gazduieste diferite tipuri de alimente preparate, dar si pizza pregatita in cuptoarele proprii.

Billa este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999 cand a deschis primul supermarket din Bucuresti. In prezent, reteaua are 55 de magazine si 3.500 de angajati.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Billa,
magazin,
remodelare
/actualitate/de-ce-a-investit-billa-3-milioane-de-euro-in-remodelarea-a-doua-magazine-8172848
8172848
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.