De cati bani e nevoie ca sa cumperi un cazinou? (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 06 mai 2011 32 afişări

O gluma din industrie spune ca daca vrei sa castigi in cazinou, e nevoie sa-l detii. Cel mai scump cazinou din lume costa insa noua miliarde de dolari.

Zeci de milioane de oameni din toata lumea intra luna de luna intr-un cazinou, o industrie estimata in toata lumea la 144 de miliarde de dolari in acest an.

Lesne de inteles de ce proprietarii de cazinouri investesc bani grei pentru a transforma cazinourile in locuri tot mai luxoase si extravagante, care sa determine pasionatii de jocuri de noroc sa ramana cat mai mult si, bineinteles, sa cheltuie sume cat mai mari de bani.

Implicit, cazinourile sunt si proprietati extrem de scumpe, care costa cel putin cateva sute de milioane de dolari. Cele mai scumpe cazinouri din lume au insa un pret de ordinul miliardelor de dolari.

Sursa: Cnbc.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
cazinou,
industrie
/actualitate/de-cati-bani-e-nevoie-ca-sa-cumperi-un-cazinou-galerie-foto-8233141
8233141
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.