David Fincher şi Gary Oldman vor realiza o peliculă dedicată scenaristului de la “Citizen Kane”

Postat la 11 iulie 2019 24 afişări

Regizorul David Fincher şi actorul Gary Oldman vor realiza o peliculă biografică dedicată scenaristului Herman Mankiewicz, cunoscut pentru colaborarea la producţia legendară “Citizen Kane”, anunţă Variety.

David Fincher şi Gary Oldman vor realiza o peliculă dedicată scenaristului de la “Citizen Kane”

Pentru David Fincher ar fi primul lung metraj pe care îl regizează din 2014, când a lansat ”Gone Girl/ Fata dispărută”. De atunci, regizorul cunoscut pentru pelicule ca ”Seven” (1995) sau ”Fight Club” (1999), a colaborat cu Netflix realizând episoade din “House of Cards,” “Mindhunter” şi “Love, Death & Robots”.

Noul film este intitulat “Mank” şi porneşte de la un scenariu schiţat de tatăl lui Fincher, Jack, care a încetat din viaţă în 2003.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
dedicatie,
colaborare,
regizor,
actor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.