Dăncilă: Niciun membru PSD nu va vota un guvern până nu-i vede programul. Cei care o fac, vor pleca

Postat la 19 octombrie 2019 36 afişări

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a spus, vineri, la Braşov, că niciun membru al PSD nu va vota un guvern care nu îşi asumă că nu va lua măsuri împotriva românilor, iar cei care o vor face „vor pleca imediat din partid”.

Dăncilă: Niciun membru PSD nu va vota un guvern până nu-i vede programul. Cei care o fac, vor pleca

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din noiembrie a spus, vineri seara, în cadrul unei întâlniri avute la Braşov cu membri ai PSD, că niciun parlamentar al partidului nu va vota un guvern până nu va vedea programul de guvernare, iar cei care vor vor face vor fi excluşi din PSD.

„Ceea ce pot să vă spun este că niciun membru al PSD nu va merge în Parlament să voteze un govern până nu îi vede programul de guvernare, până nu-şi asumă că nu va lua măsuri împotriva românilor. Iar cei care o vor face, vor pleca imediat din partid”, a spus Viorica Dăncilă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
psd,
votare,
guvern,
membru

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.