Dan Voiculescu a câştigat

Postat la 27 septembrie 2013 46 afişări

Dan Voiculescu, 5 ani cu executare, nu-i aşa că sună tare?

Dan Voiculescu a câştigat

Dan Voiculescu, 5 ani cu executare, nu-i aşa că sună tare?

Dar 10 ani, cum sună? Atâţia au trecut de când Voiculescu (nu-i mai zic Varanul,căci a ajuns o vorbă de alint) a făcut manevra de zeci de milioane de euro cu Institutul de Cercetări Alimentare, pe care instanţa a considerat-o, în fine, penală. În tot acest timp, Voiculescu a probat trecutul sau hocheistic patinând cu piruete pe tribunalele din România, băgându-se şi scoţându-se din Parlament mai repede decât scria note informative la Securitate. E greu de presupus că nu va trage de timp cu acelaşi talent şi de-acum înainte, la apeluri, recursuri şi chichiţe avocăţeşti.

Deci, vreo 12 ani,Voiculescu se va fi bucurat de roadele afacerii ICA. Apoi se apropie de 70 de ani. Şi, la 70 de ani, ce puşcărie să mai facă? Câteva luni, ca Adrian Năstase?

Citiţi opinia întreagă a lui Cristian Tudor Popescu pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
voiculescu,
puscarie,
instanta,
parlament
/actualitate/dan-voiculescu-a-castigat-11408371
11408371
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.