Dan Diaconescu a fost retinut pentru santaj si amenintare

Postat la 22 iunie 2010 12 afişări

Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, si realizatorul TV Doru Parv au fost retinuti, marti dimineata, de procurorii DNA, pentru santaj si amenintare in legatura cu primarul comunei aradene Zarand, Ion Mot, cei doi urmand sa fie dusi la instanta cu propunere de arestare preventiva.

Procurorii au emis pe numele lui Dan Diaconescu si a lui Doru Parv ordonante de retinere pentru 24 de ore, dupa ce acestia au fost audiati mai multe ore la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Avocatul Daniel Fenechiu, care il apara pe Doru Parv, a declarat marti dimineata ca cei doi au fost retinuti pentru santaj, precizand ca acest dosar este unul politic.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dan-diaconescu-a-fost-retinut-pentru-santaj-si-amenintare-6437541
6437541
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.